ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ € 100! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ποιοι Είμαστε

Η ιδέα του «TeleioParty.gr» γεννήθηκε όταν ξεκίνησα να οργανώνω τα πρώτα γενέθλια της κόρης μου! Ήθελα ένα πρωτότυπο πάρτυ.. και να μεταμορφώσω το σπίτι μου (που θα υποδεχόταν τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους της Ιόλης μου) σε «κάτι ξεχωριστό»! Συζητώντας με άλλες φίλες μαμάδες, καμία δεν ήξερε που θα μπορούσα να βρώ είδη πάρτυ με σύγχρονα παιδικά θέματα και ήρωες που αγαπάνε τα πιτσιρίκια. Αποφάσισα λοιπόν, να το αναλάβω εγώ! 'Ημουνα σίγουρη πως αυτό που έψαχνα, το αναζητούσαν κι άλλες μαμάδες..

Έτσι λοιπόν, την άνοιξη του 2014, δημιουργήθηκε το TeleioParty.gr, το πιο τέλειο ηλεκτρονικό κατάστημα για τα πιο πρωτότυπα και ξεχωριστά είδη για παιδικά θεματικά πάρτυ!

Στα "ράφια" του TeleioParty.gr θα βρείτε πάνω απο 60 θέματα για να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο! Εκτός απο τα απαραίτητα είδη tableware, ανακαλύψτε μοναδικά διακοσμητικά, μπαλόνια, δωράκια για τους καλεσμένους σας και είδη για να στολίσετε το candy bar σας!

Αν δεν βρείτε το θέμα που ψάχνετε ή θέλετε κάποια συμβουλή, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8990079 ή στο info@teleioparty.gr και θα αναζητήσουμε μαζί τα υλικά και τις ιδέες για να οργανώσετε το πιο τέλειο πάρτυ!

Μάρτζη

Όλα όσα χρειάζεστε για το πιο τέλειο πάρτυ είναι εδώ!

Τα πιο δημοφιλή θέματα για παιδικά πάρτυ, πρωτότυπα διακοσμητικά και έξυπνες συμβουλές για να διοργανώσετε τα πιο όμορφα πάρτυ!

creation by