ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €100!ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκτυπώσιμο για πάρτυ με θέμα "Μονόκερος"

18.02.2018 από teleioparty.gr

Δεν υπάρχει πιο μαγικό θέμα για κοριτσίστικο πάρτυ απο το "Μόνόκερο"! Τα παστέλ χρώματα, η χρυσόσκονη και η μαγεία που αποπνέει το αλογάκι αυτό είναι αρκετά για να ξετρελάνουν κορίτσια κάθε ηλικίας. Παράλληλα, είναι ένα θέμα πάρτυ που δίνει χώρο για πολύ δημιουργικότητα σε αυτούς που οργανώνουν το πάρτυ για τέλειες κατασκευές και χειροποίητα διακοσμητικά.

Αν και το δικό σας επόμενο πάρτυ έχει θέμα το Μονόκερο, ξεκινήστε την προετοιμασία σας με μια επίσκεψη στο e-shop του teleioparty.gr για να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα είδη και διακοσμητικά!

Στη συνέχεια χρησιμοποιείστε το παρακάτω εκτυπώσιμο για να διακοσμήσετε τα κουτάκια φαγητού των μικρών σας καλεσμένων, κουτάκια για τα δωράκια τους ή ακόμα και τα μπαλόνια σας!

Κάντε κλίκ στην παραπάνω εικόνα και αποθηκεύστε το αρχείο που θα εμφανιστή, στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια εκτυπώστε την όσες φορές πιστεύετε ότι θα την χρειαστείτε. (Η εικόνα περιέχει εκτυπώσιμα για δύο κατασκευές).

Στη συνέχεια κόψτε προσεχτικά τα σχέδιά σας.

Tip: Αν η κατασκευή σας θα γίνει σε λευκό κουτάκι ή τσαντούλα, κόψτε τις βλεφαρίδες αφήνοντας ένα μικρό λευκό περιθώριο γύρω γύρω ώστε να καλύψτε τυχόν "στραβά" κοψίματα!

Στη συνέχεια κολλήστε τα σχέδια πάνω στα κουτάκια ή τις τσαντούλες των δώρων σας! Μπορείτε να προσθέσετε γκλίτερ και χρυσόσκονη σε οποιοδήποτε σημείο για να το κάνετε πιο μαγικό!

Πολύ ωραία ιδέα, επίσης, είναι να κολλήσετε τα σχέδιά σας πάνω σε εντυπωσιακά μπαλόνια με κονφετί, τα οποία φυσικά μπορείτε να βρείτε εδώ!

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας στείλετε φωτογραφίες με τις τέλειες κατασκευές σας!

Αν χρειάζεστε βοήθεια και συμβουλές για να διοργανώσετε το πάρτυ σας, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2108990079 και θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας τέλειες ιδέες!

* Διοργανώσατε κάποιο τέλειο πάρτυ? Πείτε μας για αυτό στο info@teleioparty.gr

Πηγή: partydelights.co.uk

 

 

comments powered by Disqus

Όλα όσα χρειάζεστε για το πιο τέλειο πάρτυ είναι εδώ!

Τα πιο δημοφιλή θέματα για παιδικά πάρτυ, πρωτότυπα διακοσμητικά και έξυπνες συμβουλές για να διοργανώσετε τα πιο όμορφα πάρτυ!

creation by